Nya hål 10
Tee 104:ans korg med farlig rough bakom.Tydlig skyltning mellan hålenHärlig green på hål 16
Create scorecard
Good conditions
1 day ago
About the course
Teknisk info om banan: nyligen utbyggd till 18 hål! De första 9 hålen består mestadels av öppna hål väl anpassade för den nyare spelaren. Där består terrängen mest av gräs, grus samt lite skog. De sista 9 hålen är belägna i skogen med kortare, mer tekniska hål. Ha i åtanke att de nya hålen är nybyggda, så roughen är tät. Använd gärna färgglada discar alt håll koll på nedslagsplats, men vandra gärna upp fairway! Banan är belägen vid en idrottsanläggning och vissa hål går nära en fotbollsplan, så värt att ha i åtanke är att annan aktivitet kan påverka banan. Hål 8 och 9 kan eventuellt störas av parkerade bilar inne på anläggningen vid evenemang. Kolla gärna UDisc-kartan för att se var utkast/korgar är belägna längs med rundan om några tveksamheter skulle uppstå. Skyltar med hålinformation finns runtomkring banan vid respektive tee. Lycka till! Dricksvatten finns tillgängligt under sommarhalvåret på gaveln mot grusplan på den lilla byggnaden strax vänster om första teen. OBS! Parkera innan grindarna intill anläggningen på den lilla grusplanen för att undvika bilar i banan.
18 Holes
Turf Tees
Latitude 64 Elite Targets
Mixed use, Other, Private land
Established 2021
Dogs allowed
Cart friendly
Drinking water available
No restroom available

Contact

finnerodjaif@live.se

Course Traffic

Players usually spend 0.5 - 2 hours here.

Want access to real-timecourse traffic? It's on UDisc Pro.

Upcoming events

Show all
vicket96
@vicket96
Jun 9, 2023
3.5
"Fin liten bana."
oggelo
@oggelo
Apr 21, 2023
2.0
"Trevlig korthålsbana men finns mycket att göra i skogen. Minus för tallen till höger om teepad 16, inte genomtänkt ordentligt för en högerhänt."
johanharlen
@johanharlen
Jun 11, 2022
3.5
"En mysig, och lättillgänglig bana med fina tees och roliga, nybörjarvänliga hål. Håller med att det blir svårt att tävla som vänsterhänt nybörjare, men kan också ses som bra träning för vänsterhänta. Kommer gärna tillbaka!"
fromexo
@fromexo
Jun 9, 2022
4.0
"Väldigt roligt med unika hål "

Leaderboards

There are no scores for this leaderboard yet.