Nya hål 10
Tee 104:ans korg med farlig rough bakom.Tydlig skyltning mellan hålenHärlig green på hål 16
Create scorecard
Good conditions
1 day ago
About the course
Teknisk info om banan: nyligen utbyggd till 18 hål! De första 9 hålen består mestadels av öppna hål väl anpassade för den nyare spelaren. Där består terrängen mest av gräs, grus samt lite skog. De sista 9 hålen är belägna i skogen med kortare, mer tekniska hål. Ha i åtanke att de nya hålen är nybyggda, så roughen är tät. Använd gärna färgglada discar alt håll koll på nedslagsplats, men vandra gärna upp fairway! Banan är belägen vid en idrottsanläggning och vissa hål går nära en fotbollsplan, så värt att ha i åtanke är att annan aktivitet kan påverka banan. Hål 8 och 9 kan eventuellt störas av parkerade bilar inne på anläggningen vid evenemang. Kolla gärna UDisc-kartan för att se var utkast/korgar är belägna längs med rundan om några tveksamheter skulle uppstå. Skyltar med hålinformation finns runtomkring banan vid respektive tee. Lycka till! Dricksvatten finns tillgängligt under sommarhalvåret på gaveln mot grusplan på den lilla byggnaden strax vänster om första teen. OBS! Parkera innan grindarna intill anläggningen på den lilla grusplanen för att undvika bilar i banan.
18 Holes
Turf Tees
Latitude 64 Elite Targets
Mixed use, Other, Private land
Established 2021
Dogs allowed
Cart friendly
Drinking water available
No restroom available

Contact

finnerodjaif@live.se

Course Traffic

Players usually spend 0.5 - 1.5 hours here.

Want access to real-timecourse traffic? It's on UDisc Pro.

Upcoming events

Show all
No Upcoming Events!

Reviews

Show all
Upkeep
4.0
Shot variety/design
3.8
Tee areas
3.1
Signage/wayfinding
4.2
Amenities
2.7
Scenery/views
3.6
tobbeviking
@tobbeviking
30
2
Aug 6, 2023
Trevlig bana runt idrottsplatsen. Gick bara F9 som rast på min resa. Mycket väl omhändertaget, lite små men fina teepads.
eliaslandfors
@eliaslandfors
76
2
Aug 5, 2023
Roligaste korthålsbana jag lirat! Fantastisk variation på hålen och korta men välfungerande teepads. Hål 9 är lite dumt då linjen till korg går över ett hus och hål 15 saknar linje hela vägen fram till korg. Justeras dessa hål är banan 5/5. Bra jobb av ansvariga!
henkzzor
@henkzzor
61
0
Sep 2, 2023
Nybörjarvänlig bana få variatoner på hål. Glöm EJ myggspray för B9
mriipi
@mriipi
26
0
Jul 15, 2023
Väldigt små och smala tee's. Blandade korgar och mesta dels hyzer kast. Dels en Par 2 som ska vara Par 3 då det inte finns Par 2.

Leaderboards

There are no scores for this leaderboard yet.