Course photo
Course photoCourse photoCourse photoCourse photo
Create scorecard
Before you go
Pay to play
Medlemmar i Gammalkils IF och barn under 13 spelar gratis. Övriga betalar 30 kr per tillfälle som swishas till 123-342 40 74.
Good conditions
Lite högt gräs men annars ok
6 days ago
About the course
Naturskön bana i anslutning till terrängspåret. Blandad bana med kortare och längre hål som slingra sig emellan träden. Första utkast är vid dansbanan. Informationstavla med banöversikt finns vid parkeringen.
9 Holes
Gravel Tees
DiscGolfPark Pro Target Targets
Mixed use, Other
Established 2023
Dogs allowed
Cart friendly
Drinking water available
Restroom available

Contact

gammalkilsif@gmail.com
http://gammalkilsif.se/

Course Traffic

Players usually spend 1 hour here.

Want access to real-timecourse traffic? It's on UDisc Pro.

Upcoming events

Show all
No Upcoming Events!

Reviews

Show all
Upkeep
3.1
Shot variety/design
3.2
Tee areas
2.5
Signage/wayfinding
3.2
Amenities
2.4
Scenery/views
3.1
udiscbanor
@udiscbanor
1638
0
Aug 18, 2023
Helt ok. Banan verkar bra innan man sätter igång. Men sen blir det snabbt ändring. Hålen har allt för ofta smal Fairway och tajt ruff. Par 4 orna, alla förutom 1st är egentligen par 3 men med tanke på att Fairway är 2,5m så har man satt par 4. 150m hålet som är typ 110-120 är en legit par 4 men väldigt enkel. Så skulle inte skada och länga hålet bakåt typ 30-40m och man har sweetspot i kröken. Tee är sådär. Kommer bli sämre snabbt när folk spelat mer. Korgarna är bra och korgplaceringarna är bra tycker jag. Flödet är dåligt i början… man får gå en del och skyltningen är bra men det behövs nummer så man hittar smidigare. Utan UDisc blir det förvirrande tror jag. (2.4/5.0) men med lite ändringar så skulle banan snabbt nå 3.0+
esandh
@esandh
47
0
Jul 8, 2023
Några fina hål (2 och 9 är favoriterna) men flera hål med på tok för smal fairway. En hel del nässlor vid sidan av spåret som är den enda delen som är bra att landa på.
elmter
@elmter
0
Jun 6, 2023
Smalt, men få marginaler. Brännässlor, mycket lövsly.
lojne81
@lojne81
0
Jun 6, 2023
Fin ny bana i naturskön miljö med stor potential. Skulle behövas trimmas vid korgar och på fairway samt även rensa bort sly och trimma vid sidan av fairway. Även rensa bort lite mindre grenar som hänger ut över fairway. Kommer definitivt att återvända och se hur banan utvecklas.

Leaderboards

There are no scores for this leaderboard yet.