askhansen
@askhansen
Dec 28, 2022
3.5
"Bra og utfordrende bane. Mye vegetasjon så spotter er nesten nødvendig. Sikkert bra på høsten og vinteren."
jakobbruun
@jakobbruun
Nov 16, 2022
3.5
"Noe repetitivt og i favør venstre backhand"
magnarz
@magnarz
Nov 16, 2022
3.5
"Fin bane! Litt masse opp og ned, samt like hol. Litt for masse venstre backhand dominerte profila."
julebukken
@julebukken
Oct 15, 2022
5.0
"Morsom og god layout. Denne banen fortjener mer enn 3.9 i snitt. "
brunobf
@brunobf
Oct 9, 2022
4.0
"Ikke så god nybegynnerbane. Ble veldig mye leting. Mistet en disc. Men godt merket. Manglet en utkastplate på hull 4. Men bra annlegg og det hjelper sikert om banen er tørr."
stianrm
@stianrm
Sep 25, 2022
5.0
"Fin bane! Husk å spotte"
dennisjl
@dennisjl
Sep 24, 2022
3.0
"Alot of trees, on several holes, you cant even ser the basket, and some hole misplaced"
johansaetre
@johansaetre
Sep 9, 2022
2.5
"Mye leting etter disc, også i fairway"
haksle
@haksle
Aug 10, 2022
4.0
"Mye trær, og det er sjanse for vind, men ellers en nydelig bane👍🏻"
lasselazer
@lasselazer
Jul 26, 2022
3.5
"God skogsbane hvis man liker det"
hansen123456
@hansen123456
Jul 18, 2022
5.0
"Mye busker, bør bruke discer som er lett og se. Mye gåing opp og ned, men veldig fine og bra baner."
robinkarlsen
@robinkarlsen
Jul 10, 2022
2.0
"Veldig mye trær og busker"
reverendharley
@reverendharley
Jul 8, 2022
3.0
"Mycket vegetation"
pbanfi
@pbanfi
Jun 30, 2022
5.0
"Meget morsom bane. Mye skog, anbefaler synlige discer."
ceal99
@ceal99
Jun 25, 2022
4.0
"Veldig kule hull! Bare litt mye vegetasjon"
essefboi
@essefboi
Jun 8, 2022
4.0
"Utfordrende men gøy bane å spille på! (For det meste) Noen av hullene var litt dårlig plassert, med tanke på at man må klatre en del, og man må gjennom en myr. Ble veldig våt på beina. Ellers veldig bra. Man får testet evnene her. "
emilieg
@emilieg
May 31, 2022
3.0
"Ikke nybegynner vennlig men veldig fin bane ellers. "
ronnyaukrust
@ronnyaukrust
May 30, 2022
4.5
"God og variert bane med god standard og vedlikehold. "
jonashosinho
@jonashosinho
May 20, 2022
4.0
"Flott bane. Kommer nok tilbake. Savner teepad på et hull, og litt bedre skilting for full score! "
robfirey
@robfirey
May 8, 2022
3.0
"Good challenging course, needs a little upkeep."
drtpro
@drtpro
May 1, 2022
4.0
"Morsom bane. Noen lange, noen korte hull. Minus for hullforklaring spikret forran på tee. "
wikie13
@wikie13
Apr 30, 2022
5.0
"Veldig fin. Og gøy"
ludvig123
@ludvig123
Apr 27, 2022
4.0
"Mangler en tee, drop zone bør markeres bedre"
kaare68
@kaare68
Apr 17, 2022
3.5
"Grei bane med variert vanskelighetsgrad. Flotte teepads. Enkelte hull som kunne vært utbedret bla. kurv plassert i bratt fjell skråning - blir for tilfeldig spill. Banen er veldig utsatt for vind og disker kan fort bli borte i kratt eller utenfor fjell skråninger. "
gravis
@gravis
Mar 19, 2022
4.0
"Litt våt"
large85
@large85
Mar 19, 2022
4.5
"Supre teepads. Flott bane. Utfordrende hull. Helt bart. Flotte forhold "
olaberntsen
@olaberntsen
Mar 18, 2022
4.0
"Veldig fin bane, ekstremt bra tee's. Må bli bedre på å markere skilt til neste tee. Mye bra tekniske hull og artige mandoer. Anbefales!"
gummitarzan
@gummitarzan
Jan 28, 2022
4.0
"Litt is noen steder, men helt innafor"
g0lje2020
@g0lje2020
Jan 25, 2022
5.0
"Blitt tatt godt vare på for vinterspilling, fine tees og passe vanskelig :)"
holoien94
@holoien94
Jan 16, 2022
4.5
"Godt vedlikeholdt tross vinter/snø (men mye is nå), fantastiske utkast og gode kart. Litt mye trær på noen hull som blir ekstra vanskelig for oss "nybegynnere", men generelt en fin bane. "
robinhol
@robinhol
Jan 16, 2022
4.0
"Fin bane med varierte hull og gode teepads. I overkant mye trær på noen av hullene. Ikke den enkleste runden å gå med mye snø og is uten at banen kan klandres for det!"
stianski
@stianski
Dec 18, 2021
5.0
"Veldig bra, 10/10"
jaybørd
@jaybørd
Sep 26, 2021
4.0
"Tingene som manglet når jeg sist reviewet har blitt fikset og banen ser fin ut! Fine hull"
badlypk
@badlypk
Aug 7, 2021
4.0
"Gøy bane med lengre distanser, gøy med mando og høydeforskjeller. Kan bli noe leting i høyt gress og klipper, men ellers fin! "
trymbøhren
@trymbøhren
Aug 5, 2021
3.0
"utfordrende bane for nybegynnere, brukte mye tid på å lete etter discer i bushen"
yngvesolberg
@yngvesolberg
Aug 2, 2021
3.5
"Litt mye buskas, lett å miste disker, men kul bane."
tapiioo
@tapiioo
Aug 1, 2021
4.0
"Flott, utfordrende bane. Variert terreng, og en del teknisk spill. Mye Mando på siste 9. Morsom bane!"
ivereidehansen
@ivereidehansen
Aug 1, 2021
2.5
"Mye vegetasjon "
marthy0
@marthy0
Jul 6, 2021
4.0
"Mye kratt så lett å miste disker, men ellers varierte og gjennomtenkte hull 😊"
eirikza
@eirikza
Jun 26, 2021
4.5
"Flott og dels teknisk bane. Det kan være gunstig å ha en spotter når man spiller, ellers forsvinner discene lett i skogen. Mistet en Mako3 ved hull 6 venstre side. "
icejani
@icejani
Jun 23, 2021
2.5
"Er en fin layout,mn blir fort mye leting etter diskene selv om det går rett linje mot kurven."
stario
@stario
Jun 11, 2021
3.0
"Mye opp og ned. Litt for mange plasser der discer forsvinner… "
haukedalen
@haukedalen
May 22, 2021
3.5
"Savner kunstgress på teepads, kan også godt skiltes mer mellom hullene inne i skogen. Bane med mye potensiale, kul layout! "
thomaskc73
@thomaskc73
May 22, 2021
4.0
"Mangler gress på utkastene, ellers en morsom bane som jeg gjerne spiller igjen👍"
porridgefactory
@porridgefactory
May 15, 2021
4.0
"Great course. 4/5 for the minimal variety of holes. Would golf here again 😁👍"
mrmikul
@mrmikul
May 15, 2021
4.0
"Litt sumpområdet, men veldig morsom bane :)"
caseyharlan1985
@caseyharlan1985
May 14, 2021
3.0
"A lot of blind par 3s and slick tee pads. Fun layout and worth playing. 4 stars if teepads were not slippery and made of only wood "
jørgenh
@jørgenh
May 4, 2021
4.0
"Finfin bane! Flotte omgivelser"
audondc
@audondc
Apr 10, 2021
3.0
"Too much trash (plastic, GLASS(!), and organic), some crossing holes, and some misleading tee signs. Easy to lose discs. Gets VERY windy. Otherwise pretty well designed."
heysiri
@heysiri
Apr 10, 2021
3.0
"Noen morsomme hull, anbefaler ikke å spille i vind. Tett vegetasjon gjør det vanskelig å finne discer noen ganger. Et stort minus på sykt mye søppel som ligger å slenger."
didrik147
@didrik147
Apr 10, 2021
4.0
"Fin løype, men kunne vært ryddet litt mer på banen. Pass på hvis det er mye vind."
espengjerm
@espengjerm
Mar 29, 2021
3.0
"Morsom og teknisk bane. Kupert terreng med mye stein og røtter i fairway. Mangler kunstgress på teepads som gjør at de blir veldig glatte når de er våte, noe som trekker den noe ned."
jonandre
@jonandre
Nov 14, 2020
4.0
"Fun but technical fairly difficult. Not many long holes"
danielkvalheim
@danielkvalheim
Nov 14, 2020
3.0
"Enig med de fleste her, teepads må få noe grep (kunstgress eller annet). Spilte der for første gang, veldig vått, og teepads er direkte farlige fordi de er glatte. Man får da heller ikke kastet ordentlig fordi man sklir. Banen i seg selv er spennende og gøy - fiks teepads så kommer man tilbake."
systad99
@systad99
Nov 12, 2020
3.0
"Trenger virkelig kunstgress på tee. Ellers fine hull"
drentz9910
@drentz9910
Nov 2, 2020
4.0
"Kul bane, er begynner så vanskelig nok. Noe bløtt (nov) burde hatt kunstgress på tee. Glatt som f når bløtt. "
halo72
@halo72
Sep 14, 2020
4.0
"Synest dei siste reviewa er alt for strenge ! Ja ,det er vegetasjon på ein del stader. Men eg fann igjen alle diskane mine og eg må leite ein del. 😉 Men alt i alt ei fin og morosam bane spør du meg."
haavards
@haavards
Sep 6, 2020
2.0
"Teepads mangler kunstgress. Masse buskas og stein overalt. Banen ligger i et hogstfelt. "
fluffyhal
@fluffyhal
Aug 8, 2020
3.0
"Myyyyyye skog jevnt over, og myr på bane 8"
herling
@herling
Jun 27, 2020
4.0
"Mye flekkflue. Veldig skogbane, mye mye skog"
yvovdw
@yvovdw
Jun 19, 2020
4.0
"Barnehagen har tatt over inngangsparti og teepad på kurv 1 og kurv 18. Ellers meget strøkent her altså!"
thor91
@thor91
Jun 10, 2020
3.0
"Alt for mye barn på tee 1 og ved kurv 18 før kl 14... "
jørund
@jørund
Jun 1, 2020
3.0
"Mye busker, fine ramper."
joakimwolf
@joakimwolf
May 23, 2020
4.0
"Morsom bane men litt utydelig kurv plassering på noen hull. "
martinthon
@martinthon
May 5, 2020
3.5
"Morsom bane. Synd med mye løvtrær"
marius
@marius
Jul 8, 2019
4.0
"Fin bane, mye buskas, noen feil på skilt ved tee"
ronnys
@ronnys
May 30, 2019
3.0
"Vått"
barkern
@barkern
May 26, 2019
4.0
"Kul og variert bane, men mye vind i dag ødela litt av gleden."
grevlingpakk
@grevlingpakk
May 26, 2019
4.0
"Veldig utfordrende i vind. Lettere første 9, vanskeligere siste 9. Hull 17 var litt utydelig fra pad, men det vet vi til neste gang. Det ble mye leting etter disc i buskaset. Alt i alt en fin skogsløype."
hatland
@hatland
May 14, 2019
5.0
"Veldig fin bane.. god blanding av lange og korte hull. "
johnstensrud
@johnstensrud
Apr 28, 2019
4.0
"Banen er super bra! Litt kvist her og der men det kan lett ordnes. Gleder meg til å spille denne mer i sommer!"
woldjr
@woldjr
Apr 28, 2019
4.0
"Ikke helt ferdig, men en helt nyderlig bane! Kommer tilbake! "
tottonord
@tottonord
Apr 15, 2019
5.0
"Veldig fin og gjennomført bane! Kommer tilbake!"
magnussolmyr
@magnussolmyr
Aug 5, 2018
4.0
"Blir veldig bra når alle utkast er ferdig og det har blitt ryddet litt kvist. "