Ratakartta ja väylät pituuksineen
RatakarttaCourse PhotoCourse PhotoCourse Photo
Create Scorecard
Before You Go
Course is Unavailable for Play
Seasonal
Restricted Hours
Rata ei ole pelattavissa laskettelukauden aikana.
Good Conditions
About the Course
Kaikentasoisille pelaajille soveltuva 18-väyläinen frisbeegolfrata Kolin huikeissa maisemissa. Väylät #1-#5 heitetään ylämäkeen, jonka jälkeen #6-väylästä alkaen tullaan takaisin rinnettä alas kohti Pielistä ja Rinnetupaa. Huomioithan frisbeegolfradalla liikkuessasi, että rinteessä voi paikoin olla yllättäviä kuoppia niitetyn heinän alla sekä paikka paikoin jyrkkää maastoa. Suosittelemme nilkkaa tukevia kenkiä. Radan rankin ja vaativin osuus ovat ylämäkiväylät (#1-#5), mutta maisemahissiä hyödyntämällä on helppoa pelata vain alamäkiosuus, jolloin aloitusväylänä on #6-väylä. Kauden 2022 layoutissa #3-väylän par on 5 ja väylän #17 tii on siirretty turvallisempaan kohtaan (väylä nyt 76 m) ja lisäksi osalle väylistä on lisätty OB-/vapautusalueita, drop zoneja, #6-väylällä tuplamando, ym. Katso tarkemmat tiedot #1-väylän viereisestä ratakartasta sekä radalla väyläopasteista.
18 Holes
Turf Tees
Prodigy T1 (Pro DG T1) Targets
Mixed Use, , Ski Area
Established 2021
Dogs Allowed
Not Cart Friendly
Drinking Water Available
Restroom Available

Contact

https://koliski.fi/
https://frisbeegolfradat.fi/rata/koliski-disc-golf/

Course Traffic

Players usually spend 1.5 - 2 hours here.

Want access to real-timecourse traffic? It's on UDisc Pro.

Upcoming League Events
No Upcoming Events!
parnardosilva
@parnardosilva
Aug 19, 2022
4.0
"Väylät, tiit, korit ja opasteet hyvät. Heinikko paikoin korkeaa väylien sivuilla. Korkeuserot valtavat, koska rata kulkee Ukko-Kolin laskettelurinteitä ylös ja alas. Ensimmäisen viiden väylän aikana tapahtuva nousu rinteiden alapäästä aivan ylös asti on todella raskas fyysisesti, muistakaa ottaa vettä mukaan. Alas menevät väylät ovat paikoin vaarallisen jyrkät, mutta suurin ongelma radalla on kosteus, koska nurmen alla oleva kallio ei ime vettä. Kannattaa varautua sukkien kastumiseen."
ronidiscer
@ronidiscer
Aug 13, 2022
4.5
"Hyvä"
samivaris
@samivaris
Aug 10, 2022
2.5
"Hyvät korit ja heittopaikat. Myös väyläopasteet kunnossa. Kiekkoja katoaa helposti, jos heittää väylältä sivuun. Monessa kohti rataa maa märkää/mutaista. "
kallydi
@kallydi
Aug 8, 2022
2.0
"Tylsä rata, kiekot katoilevat heinikkoon. Maisemat kieltämättä hienot ja tiit + opasteet kunnossa."

Leaderboards

There are no scores for this leaderboard yet.