145 Reviews

Return to Course
siverto
@siverto
Oct 12, 2022
5.0
"basically the best"
dicrazzle
@dicrazzle
Oct 9, 2022
5.0
"This is not just a great disc golf course, it's an epic experience. Could be even fun for people to just take a small hike because it's so beautiful, but every hole is part of shaping apparently one of the best courses in the world. Be prepared to see your game challenged throughout every shot on the gold layout - and feel like a king when you execute some shots well -, but even the blue layout itself will most likely be one of the best courses you know. Enjoy it and buy lost discs in the shop."
erkanvbg
@erkanvbg
Oct 2, 2022
5.0
"Fin og bra"
niklasfindal
@niklasfindal
Sep 27, 2022
5.0
"God bane, utfordrende hull!"
snokehouse
@snokehouse
Sep 27, 2022
4.0
"En god utfordring!"
marnybo
@marnybo
Sep 27, 2022
4.5
"God bane! Litt for krevende for nybegynnere."
fribbefrem
@fribbefrem
Sep 24, 2022
5.0
"Best course in the world"
johannespdga
@johannespdga
Sep 23, 2022
5.0
"Best course"
texierex
@texierex
Sep 20, 2022
5.0
"Super bane"
kanye4hokage
@kanye4hokage
Sep 20, 2022
5.0
"Amazing"
jimmykjell
@jimmykjell
Sep 9, 2022
5.0
"Utan tvekan den bästa och finaste banan jag spelat! "
topogrid
@topogrid
Sep 7, 2022
5.0
"I særklasse fin bane. Like bra planlagt som den tilstøtende golfbane. Vanskelig også."
salzbaron
@salzbaron
Aug 29, 2022
5.0
"Traumhaft schöner Kurs"
magz95
@magz95
Aug 26, 2022
5.0
"Beste i norge 100%. Et eventyr å gå igjennom denne banen. Ganske uvirkelig egentlig"
folfyg
@folfyg
Aug 11, 2022
5.0
"Amazingly difficult but beautiful!"
lyredal69
@lyredal69
Aug 8, 2022
5.0
"Very Nice course! Really hard for an amatuer like me but really fun and amazing views! Will come back someday and play with my best friend from US and hopefully have i improved a lot."
dischristina
@dischristina
Aug 6, 2022
5.0
"Varierende bane med kratt, skog, gress og vann. Gjennomført og opparbeidede baner. Anbefales!"
ianr93
@ianr93
Aug 5, 2022
5.0
"Very well maintained and incredibly fun. Would recommend to anyone in the area."
oletor
@oletor
Aug 2, 2022
5.0
"Perfekt×3😁 skulle vært mulig og gi mer stjerner på udisc fordi denne banen fortjener virkelig og være 5 stjerner😁 beste opplevelsen jeg har hatt innen discgolf til nå😁"
haraldmidbrød
@haraldmidbrød
Aug 2, 2022
5.0
"Fineste banen i norge. "
sti090
@sti090
Jul 31, 2022
5.0
"Må oppleves! "
jonashosinho
@jonashosinho
Jul 30, 2022
5.0
"Fantastisk bane"
lykkeman
@lykkeman
Jul 28, 2022
5.0
"To fairly rate Krokhol (compared to other courses) you will need 6 stars. An absolute gem!!! ❤️🥏"
emillofthus
@emillofthus
Jul 23, 2022
5.0
"MUST play if you are in southern norway area. Easily the best course. "
jontediskar
@jontediskar
Jul 21, 2022
5.0
"Tough but magical course!"
discolina
@discolina
Jul 18, 2022
5.0
"Mycket fin bana!"
ansikte
@ansikte
Jul 14, 2022
5.0
"Superfin bana. Väldigt svår men så rolig"
hrbone
@hrbone
Jul 14, 2022
5.0
"World class, what a course!!!"
olebaba
@olebaba
Jul 12, 2022
5.0
"Veldig utforende bane. Anbefaler blå rute for folk med noen sesongers erfaring. Nye spillere burde kanskje velge en annen bane. "
danielfalk
@danielfalk
Jul 11, 2022
5.0
"Impeccable!"
frakk2000
@frakk2000
Jul 11, 2022
5.0
"Super bane, bra merkinger, bra teepads. Fine stier mellom hullene. Utrolig fine omgivelser."
stianrm
@stianrm
Jul 9, 2022
5.0
"Fantastisk bane"
mrthrowalot
@mrthrowalot
Jul 6, 2022
5.0
"Nydelig bane! "
poopayega
@poopayega
Jun 30, 2022
5.0
"10/10"
benjamin91
@benjamin91
Jun 28, 2022
5.0
"A M A Z I N G ! "
jbenevoli
@jbenevoli
Jun 28, 2022
5.0
"Jæla vanskelig, men helt superb."
bjornarmadland
@bjornarmadland
Jun 26, 2022
5.0
"Nydelig bane!"
essefboi
@essefboi
Jun 24, 2022
5.0
"Perfekt. "
morty04
@morty04
Jun 23, 2022
5.0
"Strålende vedlikehold, gode teepads og fantastisk skilting. En fabelaktig opplevelse. "
benjaminbreang
@benjaminbreang
Jun 16, 2022
5.0
"Bra bane"
lyngron
@lyngron
Jun 16, 2022
5.0
"Wow! Har alt. I tillegg til det man ønsker seg av variasjon på hullene har de matservering, toaletter og utsalg av discer."
harisk
@harisk
Jun 4, 2022
5.0
"Helt super bane og super disc golf shop i nærheten! "
jontevettu
@jontevettu
Jun 3, 2022
5.0
"Fantastisk bana. Utmanande."
philipberge
@philipberge
Jun 3, 2022
5.0
"Tøffere enn toget"
eskarstein
@eskarstein
May 26, 2022
5.0
"Uten tvil beste banen i Norge! "
brorcarlson
@brorcarlson
May 26, 2022
5.0
"Bästa banan i Norge"
robfirey
@robfirey
May 26, 2022
5.0
"If your in Oslo, go play. Fun, challenging and well kept. On an old golf course which means pristine fairways. Great facilities and very friendly staff."
boyblue88
@boyblue88
May 25, 2022
5.0
"This course is what disc dreams are made of! Came from the UK to play and delivered on every level of my expectation, unlike my score! The gold tees are very challenging but fun to test yourself against the best. The blue tees are less scary and more managable for your avarage player. Has a well stocked shop, nice cafe, friendly staff and beautiful scenery. A must if your in Norway. 10/10 would Krokhol again👍"
pernillebure
@pernillebure
May 15, 2022
5.0
"Fantastiske bane! Varierte og fine hull, noen åpne og noen i skogen. Bra lengde på hullene og flott vedlikehold. Ikke overrasket over at den er en av de beste i verden."
williamfkk
@williamfkk
May 7, 2022
4.0
"Fin bane ganske lang"
kimmern28
@kimmern28
Mar 26, 2022
5.0
"Fin ban og litt krevende til tider. Søppelbøtter ved så å si alle tee-ene. "
dukene
@dukene
Mar 4, 2022
5.0
"Fin bane. Men alt for mye is"
theoball53
@theoball53
Feb 28, 2022
5.0
"Store teepads, varierte hull og veldig godt vedlikeholdt!"
jegerbest
@jegerbest
Dec 20, 2021
5.0
"Veldig bra og utfordrende bane! Fint med et sted rundt Oslo med mye lange Hull."
pilsnilsen
@pilsnilsen
Dec 20, 2021
5.0
"Fin og vanskelig bane!"
furnesspellern
@furnesspellern
Nov 19, 2021
5.0
"Nice teepads, picturesc greens and in general a beautyful course"
lucasrachlewr
@lucasrachlewr
Oct 23, 2021
5.0
"Beste banen jeg har vært på! Vakker og bra vedlikeholdt bane. Kommer garantert tilbake. "
pedruud
@pedruud
Oct 11, 2021
5.0
"Veldig vanskelig bane, ellers ingenting å utsette på"
hallvard
@hallvard
Oct 6, 2021
5.0
"Free to play pro course just outside of Oslo city center. The course has multiple layouts, short and long tees featured on a really beautiful piece of property… water holes, island holes, true par 4's, par 5's, technical par 3's, wooded shots and open shots, lots of elevation and a high scratch scoring average!! Definitely a must play!"
sjorren
@sjorren
Sep 25, 2021
5.0
"This is not a course, it's a breathtaking experience. Thank you Norway."
didrikbrathen
@didrikbrathen
Sep 10, 2021
5.0
"Norges beste"
bigboy6911
@bigboy6911
Sep 4, 2021
5.0
"BEAST "
torpern92
@torpern92
Sep 4, 2021
5.0
"Veldig vanskelig bane, men veldig flott."
mariusglo
@mariusglo
Aug 7, 2021
5.0
"Nydelig bane!"
arolig
@arolig
Aug 6, 2021
5.0
"Kjempefin bane. Fikk hjelp av banedrivere til å fiske disker opp av vannhinder. Hvilken bane og hvilken service! "
kroksleiven
@kroksleiven
Jul 28, 2021
5.0
"Fantastisk, velstelt og morsom. Terningkast 5. "
kimpowers
@kimpowers
Jul 20, 2021
5.0
"Helt rå"
kristofferk
@kristofferk
Jul 18, 2021
5.0
"Truly an amazing course, but very hard for beginners to intermediate players. Teepads for an easier layout are ready though, and we were told the easier layout should officially be ready in a few weeks."
rogaviking
@rogaviking
Jul 10, 2021
4.5
"Amazing place! Lived up to every expectation plus plus🙌🏼"
svenningen
@svenningen
Jul 7, 2021
5.0
"Fantastic conditions! Long and unforgiving course for my noodlearm, demanding OB lines! Highly recommended, beautiful scenery! "
aleksikon
@aleksikon
Jul 4, 2021
5.0
"Fantastisk bane, men brutal om du er ny."
kulsol
@kulsol
Jun 26, 2021
5.0
"Fin bane, beste kurvene i verden. Trenger en stor arm for å nærme seg on par, men gøy uansett👍"
sivertbrautaset
@sivertbrautaset
Jun 25, 2021
5.0
"Mye veps og mygg"
martsord
@martsord
Jun 4, 2021
5.0
"Vakker, variert og krevende bane. Ikke nybegynnervennlig"
caseyharlan1985
@caseyharlan1985
May 14, 2021
5.0
"Great course but has a few holes that just feels like fillers. A lot of OB that punishes higher level players and rewards lower leveled ones because the natural OB is much worse. By It’s a lot of fun to play and looks beautiful definitely recommend you to play it. Also because Lars is Norway’s best"
mflagestad
@mflagestad
May 5, 2021
5.0
"Har alt man vil at en bane skal ha! Når man drar hjem, vil man bare tilbake"
thaitom
@thaitom
Apr 24, 2021
5.0
"Norges fineste bane. "
dhalvorsen
@dhalvorsen
Apr 18, 2021
5.0
"Fantastisk bane 🥏❤️"
howorja
@howorja
Apr 17, 2021
5.0
"Helt prima bane. Får det knapt finere og bedre vedlikeholdt. "
sotaskurk
@sotaskurk
Apr 15, 2021
5.0
"Technical and long course, very fun and exhausting to play"
fribjorn
@fribjorn
Apr 15, 2021
5.0
"Unbelievable course!"
fhalvorsen
@fhalvorsen
Apr 11, 2021
5.0
"Nydelig bane "
arveqn
@arveqn
Apr 11, 2021
5.0
"An amazing course with a good layout. Very nice locations of tees. Maybe the best course in Norway. The scenery in the forest is amazing. A nice cafeteria open there also. A bit difficult for beginners. "
brorfagerheim
@brorfagerheim
Apr 10, 2021
5.0
"Nydelige forhold"
marcoman179
@marcoman179
Apr 5, 2021
5.0
"Uten tvil den kuleste, mest velholdte og utfordrende banen jeg har spilt på! Kudos til menneskene som vedlikeholder banene! "
tjonnis
@tjonnis
Mar 6, 2021
5.0
"Litt kaldt badevann, ellers helt strålende!"
13kimi
@13kimi
Feb 3, 2021
5.0
"Fantastisk bane"
danieljensen
@danieljensen
Feb 3, 2021
5.0
"World class disc golf course"
vebjørn
@vebjørn
Dec 23, 2020
5.0
"Støtter den kommentaren under min"
kimhette
@kimhette
Oct 25, 2020
5.0
"For en bane!"
turbocharles
@turbocharles
Oct 14, 2020
4.5
"Beautiful, long holes. 👍"
sigurdson
@sigurdson
Oct 3, 2020
5.0
"Gjennomført god bane"
laskemoen
@laskemoen
Sep 9, 2020
5.0
"Ta med flytedisk Lange hull"
lovstedtvictor
@lovstedtvictor
Aug 31, 2020
5.0
"Jättefin bana! Några svåra hål men så fin miljö."
gnurkel
@gnurkel
Aug 30, 2020
5.0
"Fantastic everything! Long difficult cource, could do with a café at the middle"
askeir
@askeir
Aug 12, 2020
5.0
"Ta med svemmetøy"
stianahj
@stianahj
Aug 8, 2020
5.0
"Ta med ekstra discer å miste."
aulonm
@aulonm
Aug 8, 2020
5.0
"Extremely hard, but amazing course "
kristianvagran
@kristianvagran
Aug 8, 2020
5.0
"Fantastisk!!"
magnusts
@magnusts
Aug 1, 2020
5.0
"Beste i Norge"
trulskrossøy
@trulskrossøy
Jul 31, 2020
5.0
"🤩 Ren nytelse!"
erlend72
@erlend72
Jul 31, 2020
5.0
"Proffbane men veldig bra opplevelse! Utrolig pen!"
jonmelsa
@jonmelsa
Jul 26, 2020
5.0
"This will be a course that makes Oslo a solo destination for disc golf when it's up and running properly and a contest course at a high international standard. Amazing."
krisruds
@krisruds
Jul 24, 2020
5.0
"Litt vått på stier"
kribje
@kribje
Jul 10, 2020
5.0
"Fantastisk bane både teknisk og visuelt 🤩"
larshauso
@larshauso
Jul 9, 2020
5.0
"Hatten av for de som har laget denne banen. 10/10"
bytheway9e
@bytheway9e
Jul 1, 2020
4.0
"Lang og tøff bane! Med mange forskjellige utfordringer!"
tespedal
@tespedal
Jun 24, 2020
5.0
"Norges beste bane punktum"
henning98
@henning98
Jun 15, 2020
5.0
"Difficult for a beginner"
kristianvatne
@kristianvatne
May 23, 2020
5.0
"Super smood bane👍 Vanskelig og utrolig pent lagt opp. "
mranvik
@mranvik
May 9, 2020
5.0
"Hard but great."
jørgenh
@jørgenh
May 7, 2020
5.0
"Amazing course"
lazzen
@lazzen
May 6, 2020
5.0
"Enormt bra bane. Takk til frivillige for at Norges beste bane har havnet på Østlandet! "
caleboakley10
@caleboakley10
Apr 26, 2020
5.0
"Awesome"
esbjorn
@esbjorn
Apr 23, 2020
5.0
"Best course in Norway? A pleasure to play!"
hansjonk
@hansjonk
Apr 21, 2020
5.0
"Fantastisk bane! Anbefaler å kjøpe årskort og få med seg «birdie-badge» 👍🏻"
starhome
@starhome
Apr 17, 2020
5.0
"Krevende I form av lengde "
caster
@caster
Feb 11, 2020
5.0
"Love this course can't wait to play it again. "
martins
@martins
Nov 5, 2019
4.5
"Ikke en bane for nybegynnere, men en drøm for deg som vil utvikle deg som spiller. Fantastiske omgivelser å spille i."
pellerietveld
@pellerietveld
Aug 30, 2019
4.5
"Beautiful scenery. Course is as merciless as Mother Nature can be. Prepare to get tested in every possible way. Bring food, drinks and preferably your psychologist."
cokeslap
@cokeslap
Aug 14, 2019
5.0
"Norges beste bane"
bertilc
@bertilc
Aug 14, 2019
5.0
"Beste banen i Norge! Kreative hull og du må virkelig spille bra for få et par. "
magnusekfot
@magnusekfot
Aug 13, 2019
5.0
"Veldig god bane. Litt vanskelig med å kaste bra på så smal faireay."
emil96aberg
@emil96aberg
Aug 10, 2019
5.0
"Well maintained course with a beautiful look. Lost of long and tricky holes, a lot of OB. "
thomasdonsig
@thomasdonsig
Aug 8, 2019
5.0
"By far the best course in (or around Oslo). It’s difficult and challenging as a pro-course should be!"
kfjellgaard
@kfjellgaard
Jul 22, 2019
5.0
"wonderful!"
johnnyegel
@johnnyegel
Jul 20, 2019
5.0
"Fantastisk bane. Egner seg nok ikke for nybegynnere, da den var vel avansert for oss."
skjalgis
@skjalgis
Jul 17, 2019
5.0
"Fantastisk bane, men utrolig vrien for oss glade amatører. Smale, lange hull som gjør vondt! Kommer lett tilbake ved første anledning."
eliastm
@eliastm
Jul 17, 2019
5.0
"👏🏼👏🏼👏🏼"
marienborg
@marienborg
Jul 10, 2019
4.0
"First twelve holes are great, then it just gets crazy hard "
josu90
@josu90
Jun 24, 2019
4.5
"Trenger ikke ta med knott, for det er det nok av!😅"
sebans
@sebans
Jun 2, 2019
5.0
"Up to now, no tee signs. But the best parcours i ever played Go on..."
flisagutt
@flisagutt
May 26, 2019
5.0
"Veldig, veldig bra bane! Stor variasjon i lengde og høyde. Trange, tekniske partier og store åpne sletter. Rett og slett moro! Kommer tilbake!"
martinstorflor
@martinstorflor
May 19, 2019
5.0
"Litt bløtt på noen områder. Lurt å ta på skikkelige sko 👌 Utenom det er banen helt nydelig."
magnussolmyr
@magnussolmyr
May 1, 2019
5.0
"Be aware of snakes, search for "hoggormbitt" if you don't know the snake from before. Usually never a problem, but they can be a bit lazy so you don't want to step on one 😀"
mataalesen
@mataalesen
Apr 7, 2019
5.0
"Still some snow andwet areas. Norways best course "
dumriel
@dumriel
Mar 27, 2019
4.5
"Beautiful and challenging course, only downfall was that most of the holes was still heavy with snow. Easy one of the best in Scandinavia!"
grevlingpakk
@grevlingpakk
Sep 29, 2018
4.5
"Rå bane. Er vel ikke offisielt åpnet enda. Noen utkast litt vanskelige for ferskinger, som meg, men ikke noe ankepunkt, kun til info. Mangler bare skilt ved tee og kanskje noen blå pinner ved relief."
eruhen
@eruhen
Sep 15, 2018
4.0
"Denne banen blir flott når den er ferdig. Fint område. Mangler foreløpig banekart og skilt til neste tee. Lett å miste disker i steinura på hull 15..."
regurgence
@regurgence
Sep 14, 2018
5.0
"What jerk would rate this anything less than 5 stars? Spectacular course!!"
geirrosset
@geirrosset
Sep 8, 2018
5.0
"Banen er topp, men litt for vanskelig for en nybegynner som meg. "
wahlkjøtt
@wahlkjøtt
Sep 8, 2018
5.0
"Helt rå!! "
stiane
@stiane
Sep 6, 2018
5.0
"Vakker, rå, & utfordrende. En bane som har alt og gjorde oss lykkelig langt inne i sjela #SupportYourDiscGolfCourse med greenfee"
niclashurtig
@niclashurtig
Sep 1, 2018
5.0
"Meget god bane, anbefaler på det sterkeste å dra hit for og spille! "
erikbm
@erikbm
Aug 29, 2018
4.0
"Veldig flott og utfordrende bane i et fantastisk område. Fairway drives, island greens, bunkers (hazard), høydeforskjeller, hyzere, anhyzere, ob-linjer, vannhull etc. Her får du alt!"