Utkast hull 1.
Course photoBasket on hole 9 after a 90 degree dog-legCourse photoNye hull 5
Create scorecard
Good conditions
Fint og bart, litt vått og sølete på enkelte hull.
1 day ago
About the course
Woody The par is wrong on a couple of the loong holes. Hull 1 - OB-øy. DZ til høyre opp bakken om man bommer øya. Vanlig OB-regler etter DZ. Hull 2 - OB til venstre, høyre og bak kurv. Havner du OB spiller du fra der discen krysset linjen. Hull 3 - Ingen spesielle regler. Hull 4 - Mando til høyre for markert tre. Bommer du Mando er det DZ til høyre for treet som er markert.. OB linjer går på høyre og venstre side samt bak kurv. Hull 5 - OB myr som følger rett frem i en lang linje. Det er også OB til høyre for veien. (Veien spilles som god). Hull 6 - All vei er OB. Det er også satt opp en hvit linje bak og til venstre for kurv. Hazard innenfor steinsirkel Hull 7 - OB vei, og OB til venstre og bak kurv. Hull 8 - OB vei og en OB-linje som er trukket fra vei, via lyktestolpen og mot barnehageteltet. Denne linjen går ned mot veien et godt stykke bak kurv. Hull 9 - Ingen spesielle regler. Hull 10 - Mando til høyre for markert tre. DZ til høyre for treet om du bommer. Hull 11 - Mando til venstre for markert tre. DZ til venstre for treet. Hull 12 - OB over gjerdet ovenfor kurv. OB til høyre og OB til venstre i fairway, hele veien opp til kurv. Det er også OB ca 10 meter fra kurv i alle retninger. Hull 13 - OB markert på vei og som går på tvers av vei tidlig i fairway. Du kan velge om du ønsker å spille fra der du krysset OB-linjen eller å gå til Dropzone om du går OB. Hull 14 - Mando til høyre for markert tre. DZ ved mandobom. Hull 15 - Ingen spesielle regler. Hull 16 - Ingen spesielle regler. Hull 17 - Ingen spesielle regler. Hull 18 - OB over gjerdet til barnehagen (grønt gjerde).
18 Holes
Turf Tees
DISCatcher Pro (original) Targets
Mixed use, School, Ski area, Other
Established 2011
Dogs allowed
Not cart friendly
No drinking water available
No restroom available

Contact

Ormasendk@gmail.com

Course Traffic

Players usually spend 1.5 - 2 hours here.

Want access to real-timecourse traffic? It's on UDisc Pro.

Upcoming events

Show all
No Upcoming Events!
eirikgramdal
@eirikgramdal
Jun 9, 2023
2.0
"Fine hull og bane, men for de som ikke er lokale er det utrolig vanskelig å skjønne hvor ob og hazard er bare med beskrivelsen her på udisc. Trenger virkelig kart og bedre markering når det kommer til mando, ob og dropzone. Hullene i seg selv er unike og bra, men med problemene med markering og mangel på kart så kan jeg ikke gi den en bra rating."
bakhjul
@bakhjul
Jun 5, 2023
2.5
"Ok, litt nye stein og byggefelt"
discbk
@discbk
Jun 3, 2023
2.5
"Litt uoversiktlig og tror endel av banene er endret uten å være oppdatert i appen"
jonashus
@jonashus
Jun 3, 2023
2.5
"Grei bane, dårlig forklaring av 18hulls delen. Mangler poster på teepads. Kunne hatt bilder på poster da mange huller er gjemt bak trær/bakketopper"

Leaderboards

There are no scores for this leaderboard yet.